DAPATKAN KITBISNES
SEMUDAH ABC

Dapatkan pelbagai kit perniagaan online yang dapat membantu memudahkan urusan perniagaan seharian anda! Kami bukan hanya sediakan kit bisnes, malah ia merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk usahawan menjalankan perniagaan online sebenar tanpa perlu mengeluarkan kos yang tinggi!


APA YANG MENARIK?

(Tools & Software for Business)


kitniaga-ecommerce-solution

KITNIAGA

Tidak tahu nak niaga apa? Jangan risau, sistem eCommerce ini mampu menjual ribuan produk yang ada di seluruh dunia semudah ABC!



autofesbuk-facebook-autopost-group

AUTOFESBUK

Ingin post iklan anda ke FB Group dengah mudah?
Gunakan sistem AutoFB untuk autopost iklan anda ke group-group FB secara konsisten dengan mudah.



jomfb-facebook-automation

JOMFB

Anda ingin automasikan bisnes anda di FB?
Aplikasi yang canggih ini akan membantu uruskan jualan anda di Facebook secara pantas & autopilot!



pixweb-web-builder

PIXWEB

Ingin bina minisite web untuk bisnes anda? Sistem ini membantu anda bina website tanpa had dengan hanya Drag n Drop sahaja.



roketmel-email-automation

ROKETMEL

Perlukan sistem Mail Marketing? RoketMel akan bantu automasikan pemasaran Email Marketing anda dengan mudah melalui Autoresponder.



askaraffiliate

SITES INTRO

Anda ingin website dan miliki hosting dengan harga bajet? SITES.MY menyediakan lebih 300++ ready templates yang menarik untuk anda!



pixform-form-builder

PIXFORM

Ingin bina Form untuk bisnes anda? Sesuai untuk mereka yang nak cipta form agent, pendaftaran peserta dll dengan pelbagai fungsi tanpa had.



jomviral-viral-marketing

AUTO VIRAL

Viralkan iklan anda di media sosial secara PERCUMA dan dapatkan ribuan trafik sepantas 5 minit dengan teknik yang cukup mudah!



niagapay-payment-gateway

AUTOWASAP

Hantar ribuan mesej wasap secara pukal, extract nombor dari group, auto reply mesej, broadcast mesej ke group dll 100% guna phone sahaja!



designpro-ads-design

DESIGNPRO

Tak pandai grafik? Dapatkan koleksi template design untuk iklan. Hasilkan iklan Pro dengan mudah dan cepat, just guna Power Point jer!



askaraffiliate

WA SENDER PRO

Anda mahu optimumkan pemasaran di Wasap? Software ini mampu untuk hantar ribuan mesej, dan juga boleh extract nombor dari group wasap!



askaraffiliate

ROKET SERVER

Perlukan Domain dan Hosting untuk bisnes Internet anda? RoketServer menyediakan pakej hosting yang berkualiti dengan harga yang murah.



askaraffiliate

VIRALME

Uruskan link url anda dengan mudah terutama link affiliate. Malah anda juga boleh tracking, create splash page dan masukkan FB @ Google pixel.



askaraffiliate

GOOGLE EXTRACTOR

Nak cari ejen atau leads yang targeted? Software ini boleh dapatkan email @ phone leads dengan mudah sama ada di FB, IG, LinkedIn, Forum dll.



askaraffiliate

WASAP EXTRACTOR

Dah ramai yang wasap anda tapi tak tahu macam mana nak backup semua nombor tu? Software ini mampu extract semua nombor dari wasap anda hanya 1-klik!



instagram extractor

IG EXTRACTOR

Ingin cari prospek yang targeted di IG? InstaLeads boleh bantu anda dapatkan email @ no. phone prospek dengan mudah melalui Follower, Hastags dll.



instagram extractor

TELEGRAM AUTO

Maksimumkan pemasaran zero kos Di Telegram. Extract member from group, add member to group and send message to member or to group!



instagram extractor

FANPAGE FINDER

Untuk Biz-Owner @ Internet Marketer, kini anda boleh dapatkan senarai prospek yang targeted dari FB Pages dengan mudah dan cepat!



instagram extractor

FANPAGE SENDER

Kini anda boleh auto Send Message dan Follow Up semua prospek yang pernat chat di FB Page anda dengan cepat, mudah dan jimat kos!


Anda Ingin Automasi Bisnes
Semudah ABC?

Pendedahan strategi oleh Amincyber Nik bagaimana beliau AUTOMASI BISNES di internet dan kekalkan pendapatan 5 angka sebulan. Dengan adanya panduan ini, anda boleh tiru strategi beliau langkah demi langkah dan insyaAllah bisnes anda di Internet lebih mudah meroket!


KitBisnes.com

Join Affiliate

Berminat nak jana income melalui bisnes affiliate?
Sertai program Jombiz Affiliate dan dapatkan komisyen yang tinggi dari 30% sehingga 200%!

"BISNES PRODUK DIGITAL"

BAGAIMANA ASKAR AFFILIATE BERFUNGSI?

1. Daftar Affiliate

Anda daftar sebagai Askar Affiliate di platform yang disediakan. Anda akan menerima code referral setelah pendaftaran selesai.

2. Promosi Link URL

Promosikan link URL bersama code referral anda ke media sosial seperti Facebook, Instagram, Whatsapp, Blog, Website dan lain-lain.

3. Terima Komisyen

Apabila pelanggan atau kawan anda membeli melalui link affiliate anda, anda secara automatik akan menerima komisyen dari kami.

berniaga kini lebih mudah
dengan adanya kitbisnes

"Matlamat kami adalah untuk membolehkan setiap keluarga mampu mempunyai perniagaan sendiri, bebas kewangan, bebas masa dan perniagaan boleh diuruskan hanya dari rumah. Kami tidak hanya mengajar anda buat duit, sebaliknya kami turut membimbing anda membina perniagaan online yang sebenar."